Bocapin salkkuyhtiö Qvik kiihdyttää kasvuaan yrityskaupalla

 

Bocapin salkkuyhtiö Qvik ostaa Qten ja vahvistaa asemaansa Pohjoismaiden johtavana digitaalisten kuluttajapalvelujen kehittäjänä

Bocap lähti kesällä 2023 mukaan vauhdittamaan teknologiayhtiö Qvikin kansainvälistä kasvua. Nyt yhtiö on vahvistanut asemaansa Ruotsin markkinalla entisestään ostamalla moderneja digitaalisia ratkaisuja kehittävän QTE Development AB:n. Yritysoston ohessa Bocap tekee Qvikiin kahden miljoonan euron lisäsijoituksen.

Pandemian jälkeisessä maailmassa yritykset investoivat yhä enemmän digitaalisten myynti- ja palvelukanaviensa kehittämiseen saavuttaaksensa kestäviä kilpailuetuja. Yhdessä Qvik ja Qte ovat entistä valmiimpia vastaamaan tähän kysyntään kattavalla ja moderneihin teknologioihin perustuvalla palvelutarjoamallaan.

Qvikin ja Qten tarinoista on löydettävissä monta yhteistä nimittäjää. Molempien yhtiöiden tiimit ovat yrittäjävetoisia, ja niillä on vahva halu kansainvälistyä. Lisäksi yhtiöiden toisiaan täydentävät asiakaskunnat ja teknologiat tarjoavat jatkossa monia synergiaetuja. Tämä yrityskauppa nostaa lupaavasti alkaneen kasvutarinan vielä täysin uudelle tasolle!”, toteaa Bocapin sijoitusjohtaja ja osakas Vilma Torstila.

Myös Lari Tuominen, Qvikin toimitusjohtaja ja yksi perustajista, on innoissaan tulevasta: ”Kun etsimme kumppania Ruotsista, rakastuin välittömästi Qteen. Tunnistin paljon yhtymäkohtia heidän matkastaan, kulttuuristaan ja intohimostaan luoda digitaalisia tuotteita, joita ihmiset arvostavat päivittäisessä elämässään.

Yritysosto vauhdittaa Qvikin vision mukaista matkaa Euroopan parhaaksi poikkeuksellisen laadukkaita digitaalisia kuluttajatuotteita kehittäväksi yhtiöksi. Qvikin liikevaihdon odotetaan tänä vuonna yltävän 17 miljoonaan euroon.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kaupan yksityiskohtia julkisteta.

Lisätietoja:

Bocap Private Equity Oy

Vilma Torstila, sijoitusjohtaja ja osakas, 040 547 4010, vilma@bocap.fi

Qvik Oy

Lari Tuominen, toimitusjohtaja, 050 322 2669, lari.tuominen@qvik.fi

 
Iiro Auvinen